Hoe kan ik Stichting Kristal steunen?Hoe verantwoord Stichting Kristal zich?

Steun ons

Stichting Kristal kan alleen bestaan door (structurele) giften* vanuit kerken, bedrijven, scholen en particulieren. De jongeren en hun ouders/kerkelijke gemeente betalen een vergoeding voor het wonen in een “Kristalhuis”. De kosten voor coördinatie, reiskosten van vrijwilligers, toerusting van vrijwilligers en overheadkosten komen voor rekening van Stichting Kristal.

Heeft u hart voor reformatorische jongeren die een gezond leefklimaat nodig hebben? Steun ons werk! En jij? Wil jij het steuntje in de rug zijn voor een leeftijdgenoot? Doneer dan een klein bedrag per maand of jaar!

Geld is belangrijk om ons werk voortgang te laten hebben. Wij willen u en jou echter vragen om vooral voor de jongeren en Stichting Kristal te bidden. Als God het werk zegent, zijn we rijk!

*Giften zijn aftrekbaar. Zie ANBI.